Mediefabrikken

Olefunken - Quaaludes

Musikkvideoen er regissert av Thea Hvistendahl, produsert av Andrea Ottmar // Frokostfilm med støtte fra Viken filmsenter og Mediefabrikken.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Regiprogram for jenter

Har du en god historie eller et tema du ønsker å lage film om? Viken filmsenter og Mediefabrikken søker jenter mellom 20 til 26 år som ønsker å utforske sine idéer og lage film av dem.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Webisode: Å skape en kortserie

Det korte serieformatet har de siste årene fått mer og mer oppmerksomhet, blant annet gjennom norske og svenske serier som SKAM, UNGE LOVENDE, HASHTAG, PORTKODE 1321 og BOYS. Sitter du eller dere med en idé til en...

Aktiviteter | Mediefabrikken

Sceneskrivingsverksted

Ønsker du nyttige verktøy som kan hjelpe deg i skriveprosessen? Mediefabrikken og Viken filmsenter arrangerer et todagers verksted i sceneskriving for filmskapere med tilknytning til Viken-regionen. Verkstedet holdes ...

Aktiviteter | Mediefabrikken

Produsentkurs

Har du lyst til å lære mer om å være filmprodusent eller utvikle dine egenskaper som kreativ leder og prosjektleder? I høst arrangerer Mediefabrikken og Viken Filmsenter produsentkurs for jenter og gutter under 26 år.

Nyheter | Mediefabrikken

Programmet for Årsvisningen er klart!

Vi er stolte over å presentere programmet for Årsvisningen 2016. Filmene kan du se på Filmens hus i Oslo fra kl. 14.00 til kl. 18.00 lørdag 27. august. Filmene som vises er støttet av Mediefabrikken og Viken Ung-fondet.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Årsvisningen 2016

Er du interessert i å se hva som rører seg i ung norsk filmbransje? Den 27. august inviterer Mediefabrikken og Viken Filmsenter til Årsvisningen 2016.

Alle artikler