Mediefabrikken

Mediefabrikken: Fremmer talent i filmbransjen

Mediefabrikken er din go-to destinasjon for filmskaping. For de som søker veiledning i prosjektutvikling eller ønsker å forbedre sine ferdigheter som filmskaper, tilbyr Mediefabrikken en rekke tjenester. Fra personlig veiledning og tilgang til toppmoderne produksjonsutstyr uten kostnad, til produksjonsstipender og spesialiserte utviklingsprogrammer, er de dedikert til å hjelpe deg på din kreative reise.

Uansett hvor du befinner deg på ditt kreative spekter, enten du er en ung filmskaper rett ut av videregående eller en erfaren profesjonell i bransjen, jobber Mediefabrikken målrettet for å møte dine unike behov. Deres visjon er å være en allsidig ressurs som tilrettelegger for kreativ vekst og utvikling i filmskaping.

Selv om Mediefabrikken primært tjener Oslo og Viken-områdene, strekker deres innflytelse seg langt utover disse grensene. De er engasjerte i en rekke initiativer, både på regionalt og nasjonalt plan, og har også fotavtrykk på den internasjonale scenen. Du kan utforske de ulike prosjektene de er involvert i, samt få innsikt i deres verdifulle samarbeidspartnere.

Mediefabrikken opererer under Avdeling for kunst og kultur i Viken fylkeskommune, og står som en bærebjelke i det kreative landskapet i regionen. For mer informasjon om hvordan Mediefabrikken kan hjelpe deg med å nå dine filmskapende mål, anbefaler vi at du besøker deres nettside.