Regiprogram

Når øvde du deg sist som filmskaper? Kom til Mediefabrikken og lag en kortfilm!

Målet med verkstedet er å skape en åpen atmosfære som styrker fortellergleden, og gjør deg tryggere og modigere som filmskaper. Gjennom dialog og samarbeid med de andre som deltar utvider du samtidig nettverket ditt.

Du søker deg inn med en manusidé som utvikles og produseres i løpet av verkstedet. Over måneder og fire endagssamlinger vil vi ved hjelp av skriveøvelser, samtaler, visuelle øvelser og improvisasjon, utvikle prosjektene, og forberede produksjoner som kan gjennomføres på én opptaksdag.

Samling 1: onsdag 29. november
Samling 2: onsdag 12. desember
Samling 3: tirsdag 9. januar
Innspillingsperiode: januar/februar
Samling 4: klipperom (felles klippeveiledning) i februar/mars

Det er mulig å få individuell veiledning før opptak.

Du vil motta utstyrsstøtte fra Mediefabrikken. I tillegg til å ha regi på egen film, deltar du på to andre produksjoner i løpet av innspillingsperioden, totalt tre opptaksdager.

Forløpet ledes av Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen som begge jobber som veiledere på Mediefabrikken.I tillegg vil regissør Ole Giæver lede én av de fire samlingene. Ole er regissør, manusforfatter og skuespiller utdannet ved Nordland kunst- og filmfagskole. Ole har regissert en rekke kortfilmer, samt spillefilmene FjelletMot Naturen og Fra Balkongen.

Hvem kan søke?
– Alle som har som har lyst til å øve seg som filmskaper

Hvordan søke?
– Søknaden må inneholde en idé til en kortfilm(maks 1 A4-side), og informasjon om deg selv, enten i form av skriftlig eller visuelt materiale.
– Søknaden sendes til marte@mediefabrikken.com innen søndag 19. november.