Regiprogram for jenter

Har du en god historie eller et tema du ønsker å lage film om? Viken filmsenter og Mediefabrikken søker jenter mellom 20 til 26 år som ønsker å utforske sine idéer og lage film av dem.

Du søker deg inn med en manusidé som utvikles og produseres i løpet av verkstedet. Gjennom tre måneder og fire samlinger vil vi ved hjelp av skriveøvelser, samtaler, visuelle øvelser og improvisasjon, utvikle prosjektene og forberede produksjoner som kan gjennomføres på én opptaksdag. Første samling er onsdag 29. mars.

Målet med verkstedet er å skape en åpen og avslappet atmosfære som gjør deg tryggere og modigere som filmskaper, og som styrker fortellergleden.

Du vil motta utstyrsstøtte fra Mediefabrikken og vi hjelper deg med å bygge opp et team, slik at du kan gjennomføre produksjonen på en god måte. I tillegg til å ha regi på egen film, forplikter du deg til å delta på to andre produksjoner i løpet av innspillingsperioden.

Forløpet ledes av Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen som begge jobber som veiledere på Mediefabrikken.

Hvem kan søke?
- Jenter i alderen 20 til 26 år.
- Søkere må ha bostedsadresse i Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold eller Oslo.
- Det stilles ingen krav til tidligere erfaringer, men det er fint om søkerne er bevisst på at de ønsker å fortelle en histore gjennom film.

Hvordan søke?
- Søknaden må inneholde en idé til en film (Maks 1 A4-side) og informasjon om deg selv, enten i form av skriftlig eller visuelt materiale.
- Søknaden sendes til marte@mediefabrikken.com innen mandag 13. mars.