Om oss

Mediefabrikken i Akeshus er et ressurssenter for filmskapere på vei inn i bransjen. Vi er en del av kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune, og samarbeider tett med Viken filmsenter om ulike talentutviklingstiltak.

Mediefabrikken tilbyr veiledning, og produksjonsutstyr, arrangerer filmfaglige aktiviteter som verksteder og visninger. Vi jobber også for å utvikle nettverk og miljøer. For Viken filmsenter jobber vi med prosjekter som Viken Vox, Akademiet og støtteordningen Viken Ung-fondet.

Besøks- og postadresse: Mediefabrikken i Akershus / Wedel Jarlsbergsv. 36 / Jar / Postboks 272 / 1319 Bekkestua

Epost info@mediefabrikken.com

Ansatte:

Anders Fristad Rudolph
Daglig leder
anders@mediefabrikken.com


Mob: 97797036

Anders har vært daglig leder på Mediefabrikken siden januar 2012. Han har tidligere jobbet som redaksjonsleder for det nordiske nettstedet dvoted, prosjektleder for studiet kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Lillehammer, festivalsjef for Amandusfestivalen og festivalkoordinator for Kortfilmfestivalen i Grimstad. Anders har studert litteraturvitenskap og filmvitenskap ved NTNU i Trondheim.

Anniken Fjesme
Veileder kort- og dokumentarfilm
anniken@mediefabrikken.com

Mob: 41505807

På Mediefabrikken jobber Anniken med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Anniken Fjesme er regissør og manusforfatter og kommer opprinnelig fra Lillehammer. Anniken har filmutdannelse fra NYU hvor hun blant annet regisserte to kortfilmer som ble vist på mange filmfestivaler verden over. I senere tid har hun fokusert mer på manus, og har blant annet studert utvikling av spillefilmmanus ved Binger Film Lab i Amsterdam. Hun jobber også som manuskonsulent for EU.

Guro Ekornholmen
Veileder kort- og dokumentarfilm
guro@mediefabrikken.com

Mob: 91733044

På Mediefabrikken jobber Guro med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Guro Ekornholmen er filmregissør og bor i Feiring i Akershus. Hun er utdannet fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer og Nordland Kunst- og Filmskole i Kabelvåg. Avgangsfilmen "Oskar" om en tuberkulosesyk pianist, ble vist på festivaler over hele verden og har vunnet en rekke priser. En av hennes senere kortfilmer «November» om en uteligger i Budapest ble vist blant annet ved kortfilmfestivalen i Grimstad og ved Nordisk Panorama.

Remi Antonsen
Utstyrsstøtte/Produksjonsveiledning & Filmport.no
remi@mediefabrikken.com


På Mediefabrikken har Remi ansvar for produksjonstveiledning og utleie av filmutstyr (kamera, lyd og lys) og vedlikehold av dette. I tillegg jobber han med nettstedet filmport.no og sosiale medier.

Remi er i tillegg fotograf, samt produsent med erfaringer fra blant annet reklame og oppdragsfilm. Han har tidligere jobbet som festivalkoordinator for Amandusfestivalen og har utdanning innen film- og fjernsynsvitenskap og kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer.

Marte Østby-Deglum
Koordinator
marte@mediefabrikken.com

Mob: 90970736

På Mediefabrikken jobber Marte med å koordinere alle aktiviteter og prosjekter. Hun tar også imot henvendelser angående veiledning.

Marte er utdannet kulturprosjektleder ved Høgskolen i Lillehammer, og har tidligere jobbet som produsent og koordinator ved Bærum kulturhus.

Pål Røed
Produsentveileder
pal@mediefabrikken.com

Pål er en norsk produsent som har jobbet med filmer som Kautokeino-opprøret, Hodejegerne, Knerten, Switch og Detektiv Downs. I tillegg har han gjort flere musikkvideoer, animasjons- og kortfilmer. Han jobber nå for tiden med tv-serien Monster for NRK. Pål er utdannet ved Den Norske Filmskolen.

På Mediefabrikken har Pål ansvaret for å veilede produsenter og prosjekter fra idé til gjennomføring. I tillegg holder han i forløp som blir lagt opp for unge talentfulle produsenter.