Mediefabrikken

Olefunken - Quaaludes

Musikkvideoen er regissert av Thea Hvistendahl, produsert av Andrea Ottmar // Frokostfilm med støtte fra Viken filmsenter og Mediefabrikken.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Sceneskrivingsverksted

Ønsker du nyttige verktøy som kan hjelpe deg i skriveprosessen? Mediefabrikken og Viken filmsenter arrangerer et todagers verksted i sceneskriving for filmskapere med tilknytning til Viken-regionen. Verkstedet holdes ...

Aktiviteter | Mediefabrikken

Produsentkurs

Har du lyst til å lære mer om å være filmprodusent eller utvikle dine egenskaper som kreativ leder og prosjektleder? I høst arrangerer Mediefabrikken og Viken Filmsenter produsentkurs for jenter og gutter under 26 år.

Nyheter | Mediefabrikken

Programmet for Årsvisningen er klart!

Vi er stolte over å presentere programmet for Årsvisningen 2016. Filmene kan du se på Filmens hus i Oslo fra kl. 14.00 til kl. 18.00 lørdag 27. august. Filmene som vises er støttet av Mediefabrikken og Viken Ung-fondet.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Årsvisningen 2016

Er du interessert i å se hva som rører seg i ung norsk filmbransje? Den 27. august inviterer Mediefabrikken og Viken Filmsenter til Årsvisningen 2016.

Aktiviteter | Mediefabrikken

Galway Stories: Lag dokumentarfilm i Irland

Er du produsent, regissør eller klipper og jobber med dokumentarfilm? Nå har du nå muligheten til å delta på dokumentarfilmcamp i Galway, Irland.

Nyheter | Mediefabrikken

Møt vår nye produsentveileder

Vi har gleden av å presentere vår nye produsentveileder Pål Røed, og ønsker han velkommen til Mediefabrikken.

Alle artikler