Vinner av Filmkonkurranse for Fuelbox Ungdom

Gratulerer til Alexander Svanes på 17 år som stakk av med seieren i filmkonkurransen for Fuelbox ungdom og den gjeve pengepremien på kr 5000!

Alexander Svanes, på 17 år stakk av med seieren i filmkonkurransen arrangert av Filmkraft og Fuelbox. Flere bidrag kom inn, men Alexanders film skilte seg ut ved at den tok for seg oppgaven på en visuelt kreativ og enkel måte. Filmen til Alexander gir oss et innblikk i hva dette produktet faktisk er, vi får det demonstrert på en naturlig og fin måte, og seer får lyst til å utforske Fuelbox ungdom videre - nettop det oppgaven gikk ut på. Juryen mener at Alexanders film vil være et fint tilskudd i introduksjonen av produktet og Fuelbox ungdom initiativtakere ser frem til å bruke filmen i flere sammenhenger fremover.

Litt mer om Alexander

Alexander kommer fra Egersund. Han går 2. klasse Media og Kommunikasjon ved Vågen videregående skole. Alexander har alltid vært fascinert av historier og fortellinger og film har lenge vært hans største interesse. Han er også glad i å lese bøker, natur fotografi, media og matlaging. Han har drevet smått med film siden ungdomsskolen men har i det siste kommet dypere inn i filmmiljøet pga. forkjellige tilbud på kompetansehevende workshops initiert av Filmkraft.

På bildet: Alexander Svanes med sine repsektive medvirkende foran og bak kamera.

 

 

Vinnerfilmen vil bli vist under TALENTTIMEN på SF Kino Stavanger onsdag 15 juni kl.19.00!

Se Fulebox vinnerfilmen her

 Musikkrettigheter v/Boah Sounds.

Tiltaket er et samarbeid mellom Filmkraft og Fuelbox og støttet av NFI.